SPEDKON

Konsultation inom logistik sedan 1985

Vi erbjuder er all hjälp vad gäller frakter, förtullningar och ekonomi vid gränsöverskridande handel.

 

Sjöfrakter – Worldwide

Främst FCL (hela containers).
Vi samarbetar med ett flertal rederier och agenter och kan därför se till att ni får bästa möjliga service och pris.

Import

Vi på Spedkon hjälper er med hemtagning, tulldeklaration eller att komplettera med steg 2-förtullning. Vi har lång erfarenhet och verktygen som krävs.

Export

Spedkon är godkända exportörer (UGE-tillstånd) och hanterar alla tullärenden och klarering automatiskt. Processen går på så sätt både snabbare och smidigare för er som kund.

Intrastatdeklaration

EUs handelstatistik som måste rapporteras vid införande av varor för mer än 9 miljoner kronor från annat EU-land eller säljer för minst 4.5 miljoner kronor till annat EU-land. Vi har kompetensen och systemen för att leverera denna statistik till SCB.

Skatteombud

Vi hjälper företag och andra verksamheter med hela processen från momsregistrering av utländska företag till deklaration och redovisning. Utländska företag som kan momsregistrera sig i Sverige, med fördel att då kunna lyfta av den ingående momsen.

Rådgivning

Med vår gedigna erfarenhet av tullfrågor kan vi erbjuda er specialistkunskap om allt från transporter till förtullning, samt vilka regler som gäller vid import och export. Vi är vana att hantera alla typer av gods, inklusive färskvaruspedition.

Antal containerfrakter 2023

År som vi varit verksamma

Kunder

Nyheter

Här kan du läsa våra senaste nyheter och information

Kontakta oss redan i dag

Ring oss i dag