våra tjänster

Speditionskonsultation sedan 1985

Sjöfrakter – Worldwide

Främst FCL (hela containers).
Vi har ett långt och nära samarbete med flera rederier och agenter världen över. Det gör att vi kan erbjuda bästa möjliga service och pris.

Import

Vi hjälper er med hemtagning, tulldeklaration och att komplettera med steg 2-förtullning. På Spedkon har vi verktygen och kompetensen som behövs.

Export

Spedkon har UGE-tillstånd, vilket betyder att vi är godkända exportörer och hanterar alla tullärenden och klarering automatiskt. För dig innebär det att processen går både snabbare och effektivare för er som kund.

Intrastatdeklaration

EUs handelstatistik som måste rapporteras vid införande av varor för mer än 9 miljoner kronor från annat EU-land eller säljer för minst 4.5 miljoner kronor till annat EU-land. Vi har god erfarenhet av just detta och vi kan leverera den statistik som krävs till SCB.

Skatteombud

Vi hjälper företag och andra verksamheter med hela processen från momsregistrering av utländska företag till deklaration och redovisning. Utländska företag som kan momsregistrera sig i Sverige, med fördel att då kunna lyfta av den ingående momsen.

Rådgivning

Vi har lång erfarenhet av alla typer av tullfrågor. Hos oss får du specialistkunskap inom transportlösningar och förtullning av alla typer av gods, inklusive färskvaruspedition.

Kontakta oss!

+46 31 84 61 64

M-F: 09:00 – 17:00

 

Flöjelbergsgatan 8B

431 37 Mölndal

Sweden